У Польщі відкрили виставку малюнків художників з Житомирщини «Кольори нашої Перемоги» (ФОТО)

У Польщі відкрили виставку малюнків художників з Житомирщини «Кольори нашої Перемоги» (ФОТО)

У польському місті Вроцлаві відкривають виставку малюнків учасників обласного етапу конкурсу «Кольори нашої Перемоги», що проходив в Житомирському обласному Центрі дитячої та юнацької творчості. Експозицію розгорнули у «Музеї пана Тадеуша» в рамках заходів, ініційованих Національним інститутом ім. Оссолінських до роковин повномасштабної війни в Україні. Про це повідомляє Житомирський обласний Центр дитячої та юнацької творчості.

На виставці представлено 20 малюнків, в яких діти показують, якою вони бачать Перемогу України, яким уявляють мирне життя після війни.

Керівник КЗПО «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради Марія Бовсуновська подякувала партнерам за співпрацю та організацію виставки: «Виставка відбувається у Польщі – країні, яка активно підтримує Україну з перших днів війни. Ми дякуємо житомирянці Олександрі Прудніковій за  сприяння у відкритті виставки малюнків дітей із Житомирщини. 20 дитячих малюнків…  І одна мрія на всіх – Перемога України».

Олександра Пруднікова розповіла про відгуки, якими поділилися перші глядачі виставки: «Відзначають, що діти в Україні дуже талановиті. Попри юний вік художників, їх малюнки мають дуже глибокий зміст».