У Житомирі відбулася зустріч з представниками Української студентської ліги (ФОТО)

У Житомирі відбулася зустріч з представниками Української студентської ліги (ФОТО)

Сьогодні, 24 лютого, відбулася зустріч з представниками Української студентської ліги. Нещодавно вони проводили на Житомирщині один з найбільших студентських форумів та продовжують спільно з Житомирською ОВА планувати й реалізовувати дуже корисні та необхідні для жителів області ініціативи. Переконаний, що студентство є рушійною силою розвитку країни та міцною опорою для мирного населення й наших військових. Про це повідомив начальник Житмирської ОВА Віталій Бунечко.

Під час зустрічі розглянули нещодавно розпочатий спільно з областю проєкт «Поділись!». Щоденно воїни на передовій боронять українську землю. Через складну ситуацію на полі бою, зокрема на Донеччині, перманентна потреба в донорській крові щотижня зростає на 10%. За пропозицією студентського об’єднання, плануємо долучати до збору крові наших благодійників, підприємців та усіх небайдужих жителів Житомирщини. Окремо проговорили ініціативи щодо медичного оздоровлення та лікування військових, що повернулися з фронту. Як приклад навели реабілітацію із застосуванням відновлювальних методів й занять у басейнах.

«Також було приємно отримати від студентської спільноти військовий трофей з лінії фронту на Донеччині, що був переданий одним із представників Ліги.

Дуже радий зустрітись зі студентами особисто. Вийшла чудова неформальна зустріч. Впевнений, що наступного разу ми будемо говорити про реалізовані проєкти та нові ідеї, які прискорюють нашу Перемогу!», – каже Бунечко.