Війна у віршах: житомирський боєць видав збірку, яку писав кілька років, а сам пішов на фронт (ВІДЕО)

Поспілкуватися наживо у нас можливості немає, Ілля на Донбасі, але зараз у нього короткий відпочинок неподалік лінії фронту. Тут хлопець по відео встигає і навчатися на магістратурі в Київському політехнічному інституті.

Тож побратими прозвали хлопця «Філософом», а ще називають «студентом». Ілля вчиться на відмінно. Бакалаврат закінчив із червоним дипломом і власне міг залишитися й далі в університетській аудиторії, але не зміг. Ілля зізнається, ще до отримання диплому хотів податися у ЗСУ та його не взяли.

Та щойно хлопець отримав диплом, як знову пішов до військкомату.

«Ти повинен своїм прикладом піти захищати країну, щоб показати, що ця нація готова боротися за своє майбутнє», — каже військовий Збройних Сил України Ілля.

Далі збір документів, проходження курсу молодого бійця і от уже з осені Ілля служить у зенітному ракетно-артилерійському дивізіоні. У той же час хлопець між боями завершив написання власної книги під назвою «Романтичні редути» над якою почав працювати ще у 2016 році.

Усі вірші – про війну й про нашу боротьбу за Незалежність.

Паперові питання допомогли вирішити рідні, розповідає військовий, й от-от житомиряни зможуть придбати книгу молодого патріота, який у 22 роки пішов на фронт. Нині передзамовлення можна зробити за номером: 097-089-86-84, а вже найближчим часом збірка з’явиться і у книгарнях міста.