БФ «Майбутнє України 2050» та «Команда А», що складається з артистів, передали 3 авто для 95-ки

Ключі від трьох нових позашляховиків отримали воїни славетної 95-ки. Проєкт «Залізні коні» реалізує благодійний фонд «Майбутнє України 2050».

Станом на зараз благодійники передали вже 33 автівки для воїнів. Голова фонду говорить, машини були різні. І легкові, і вантажні, і під зенітні установки. Цього разу потреба була саме в таких позашляховиках. Тож військові таким подарунком дуже задоволені.

Та скільки проживе будь-яка автівка на передовій – ніколи невідомо, тому потреба в «колесах» завжди залишається. Однак такі складності не псують настрій наших захисників.

Збирати кошти на авто для захисників допомагає так звана «Команда А» в рамках благодійних концертів «Дорога до перемоги». До її складу входять такі артисти, як Ніна Матвієнко, Амадор Лопес, Артур Боссо, Анна Добриднєва та Сергій Мироненко.

За два місяці «Команда А» провела більше 20-ти концертів, і продовжують далі. За один такий вечір вдається зібрати від 40-а до 70-ти тисяч гривень, зізнаються благодійники. Вчора «Дорога до Перемоги» завітала і в Житомир.

Далі команда рухається у інші міста Житомирщини та всієї України. І переконують, разом ми зможемо подолати усе