«Команда А» та БФ «Майбутнє України 2050» провели благодійний концерт «Дорога до Перемоги» для 95-ки

Ніна Матвієнко, Амадор Лопес, Анна Добриднєва, Артур Боссо та Сергій Мироненко — славнозвісна «Команда А» у Житомирі. Артисти провели благодійний концерт «Дорога до Перемоги», у рамках якого збирали кошти для 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

На сцені співачка присвятила одну із пісень українським дітям, а також заспівала з маленькими фанатами зі сцени. І вкотре нагадала, що кожен з нас може зробити свій внесок у Перемогу.

Артисти говорять, такі концерти заряджають і їх, тому що у кожному місті їх зустрічають неймовірною енергією, а також постійно доводять якою незламною та непереможною є наша нація.

Містами Житомирщини та України «Команда А» їздить із благодійним фондом «Майбутнє України 2050».

За один такий концерт, зізнаються благодійники, вдається зібрати від 40-ка до 70-ти тисяч гривень. Усі ці кошти витрачають на підтримку ЗСУ, а саме купують авто для воїнів. Вже вдалось передати 33 машини. Під час концерту у Житомирі відбувся також перший благодійний аукціон, під час якого розігрували 7 символічних лотів. Зібрати вдалося 41-у з половиною тисячу.

Найдорожчими лотами стала картина «Фортеця Бахмут», яку придбали за 15 тисяч. А також пляшка вина, з якою святкуватимуть Перемогу. Її придбав військовий за 10 тисяч гривень. Усі зібрані під час концерту та аукціону кошти підуть на потреби 95-ї бригади.

«Команда А» та волонтери відправились далі у благодійне турне. Кажуть, вже мають наступні запити від військових, котрі потрібно задовільнити. І сподіваються, що залишили в серцях житомирян позитивні емоції та впевненість, що ми усі на дорозі до Перемоги.