У житомирському Гідропарку з’явились нові мешканці: хто вони? (ВІДЕО)

«Гідропарк – улюблене місце для багатьох житомирян. Та кажуть, тут з’явились нові мешканці. Вони говорять іншою мовою, ходять на чотирьох лапах та дуже волохаті. Давайте дізнаємось хто це», — журналістка Катерина Волкова.

Один козлик та три кізоньки відтепер – мешканці житомирського Гідропарку. Хоча родом тварини зі Сходу. Із зони бойових дій їх рятували волонтери.

Морози тваринки перезимували у закритому вольєрі, а вже з поступовим потеплінням працівники парку вирішили перевести чотирилапих на більш відкриту територію.

Зараз тварини почувають себе вільно та виглядають доволі здоровими та відгодованими, а ось прибули до Житомира, згадує директор, у важкому стані.

Кров, говорять, береться для того, аби точно впевнитися, що тварини можуть контактувати з людьми та, особливо, дітьми. Адже саме маленькі житомиряни – найбільші фанати нових мешканців парку.

Та єдине прохання до відвідувачів – не годувати тварин, адже вони мають спеціальний раціон. Краще звернутися до адміністрації і вони допоможуть із корисними смаколиками.

За тваринами наглядає спеціальна людина. Також співпрацюють із ветеринаром. Зараз одна кізочка вже при надії, тож догляд потрібен систематичний. Окрім кіз зоозахисники рятували зі Сходу і інших тварин, і нині Гідропарк готовий приймати ще нових мешканців.

Тож з часом у Гідропарку може з’явитися так званий зоокуточок. Доки ж тут проживає Борис – вожак жіночої компанії, та його дівчата, які поки що не мають імен. Тож працівники парку проводять конкурс, ви можете називати свої ідеї, а згодом оберуть найкращі.