Директор водоканалу заявив, що близько 100% міста з водою та розповів про плани на березень (ВІДЕО)

Директор водоканалу заявив, що близько 100% міста з водою та розповів про плани на березень (ВІДЕО)

Директор КП «Житомирводоканалу» у зверненні розповів, що 98% міста забезпечені водопостачанням. Також, він зазначив, що в місті продовжують будівництво каналізаційних очисних споруд та в березні на підприємстві планують відновити їх роботу.  

«Ранок в нас почався дуже рано – російська федерація пошкодила об’єкт інфраструктури з енергопостачання міста Житомира. Працівники «Житомирводоканал» з 04:30 сьогодні працювали на об’єктах водопостачання для того, щоб подати зранку воду мешканцям міста. О 06:30 обленерго нам подало напругу на наші об’єкти, і з 8-ї години ранку практично 98% мешканців міста з водою», – повідомив директор КП «Житомирводоканал» Роман Ілик.

За словами Романа Ілика, незважаючи на війну в Житомирі продовжується будівництво об’єктів за кошти Світового банку.

«Зараз я знаходжуся на об’єкті каналізаційні очисні споруди, на яких відновлено реконструкцію. І ми плануємо, що в цьому році місто Житомир отримає нові, сучасні каналізаційно-очисні споруди. Також протягом березня ми плануємо ще й відновити роботу на очисних спорудах водопостачання, про що проінформуємо вас додатково», – каже директор КП «Житомирводоканал» Роман Ілик.