Пісня не лише лікує, а й допомагає Збройним Силам бити ворога: «Команда А» знову навідалася до військових (ВІДЕО)

Ранок в одній із військових частин Житомирщини розпочався із Гімну України. Для підняття бойового духу співаки виконали для бійців і свої пісні.

Військові кажуть, музика й справді допомагає трохи оживитися й відволіктися на мить від війни.

«До нашої частини неодноразово приїжджали артисти і після виступів у військовослужбовців піднімався сильно бойовий дух. Вони на мить забували, що йде війна, вони емоційно були піднесені. А враховуючи те, що є люди, які проживають по місцю, їм легше, а є ті, хто приїхав з інших областей. Такі заходи дуже важливі, тому що в них є внутрішня напруга, тому це дуже велика підтримка йде», — говорить військовий Михайло Тишкевич.

Співаки переконані, пісня – лікує, тож обіцяють продовжувати працювати допоки не закінчиться війна.

«Ми з радістю з командою А «Дорога до перемоги» їздимо з благодійним туром із благодійним фондом «Майбутнє України 2050», до останнього, до перемоги. Тому що ми з радістю приїжджаємо до наших Героїв, до наших хлопців та дівчат підтримувати піснею. І як кажу я, кожен повинен бути на своєму фронті і потрібно допомагати. Але не сидіти. Тому, ми, культурний фронт, будемо до нашої перемоги їздити з концертами, підтримувати наших військових, допомагати», — сказав співак Сергій Мироненко.

Під час благодійних турів «Команда А» не лише дарує емоції, а й збирає кошти для потреб військових. Голова благодійного фонду «Майбутнє України 2050» каже, цього разу у частину закупили речі, які попросили самі бійці.

Лише за останні місяці «Команда А» провела понад два десятки концертів. Артисти за зібрані кошти закупили вже не одну автівку та амуніцію для Збройних Сил, та попереду, запевняють, ще щонайменше 40 концертів по усім містам України.