Правоохоронці провели розважально-інформаційний захід для учнів ліцею №36 у Житомирі (ВІДЕО)

312

Вікторина у поліцейській машиніперше випробування для юних житомирян. Далі їх чекають ще 3 різні локації. До 36-го ліцею у Житомирі сьогодні завітали правоохоронці, організувавши свято для дітей.

Одягнути поліцейську форму, стати на хвилину правоохоронцем та наздогнати уявного злодія – наступна станція безпекового містечка.

Працювала з дітьми і поліція охорони. Кажуть, у них діє програма безпеки освітян, тобто у навчальних закладах встановлюють сигнальні кнопки та фізичну охорону, однак інформувати дітей – дуже важливо, адже небезпека їх може чатувати скрізь.

Та найбільше увагу малечі привернули чотирилапі красуні – вірні друзі кінологічної служби. На свято завітали лише 2 собачки, однак у центрі їх набагато більше, і кожна відповідає за окремий напрямок.

Сьогодні виявляти злочинців чи шукати не довелось нічого, окрім загубленої рукавички. Серед декількох розкладених рукавичок Альфа мала знайти загублену пару. І вдалося з першого разу.

Отримали діти і невеличкі корисні подарунки.

Та головне, запам’ятали хто такі поліцейські і чому їх не варто боятися.

У ліцеї, говорить директорка закладу, регулярно проводять такі заходи і не обмежують дітей у віці. Це цікаво як першокласникам, так і учням 11-го класу. І в першу чергу, це дуже важливі знання.