У Житомирі пройшла комунікаційна платформа «Освіта Житомирщини: рік незламності» (ВІДЕО)

209

«Краще укриття», «Краща освітня підготовка дітей», «Створення безпечних умов у садочках та школах» – в час повномасштабної війни з’являються нові номінації, якими відзначили освітян області. Комунікаційна платформа «Освіта Житомирщини: рік незламності» пройшла в обласному центрі за участі представників різних громад.

Житомирщина у трійці лідерів серед областей, які змогли створити максимальну кількість укриттів і долучити до оффлайн-навчання найбільшу кількість учнів. Одразу дві нагороди отримала Миропільська територіальна громада.

Війна змінила підхід як до освіти, так і до безпеки учнів та вчителів. Облаштування укриттів – стало завданням номер один, говорить Віталій Бунечко.

Під час комунікаційної платформи учасникам було представлено виступ талановитих дітей Баранівської громади, яких готували митці Житомирського драмтеатру. Мистецький проєкт «Відсіч» став доказом того, що маленькі українці не лише готові до навчання в умовах війни, а й до творчості, через яку вони можуть виразити свої почуття.