Бійці 95-ї бригади розповіли про важливість дронів на передовій (ФОТО)

Бійці 95-ї  бригади розповіли про важливість дронів на передовій (ФОТО)

Аеророзвідку називають очима війська. Сучасна визвольна війна України показала, що без застосування дронів не може успішно працювати майже жоден бойовий підрозділ на передовій. Про це повідомляє Служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

Бійці аеророзвідки 95-ї окремої десантно-штурмової бригади працюють у безпосередній близькості від позицій ворога.

«Ми так близько, що добре чуємо як вони вмикають записи, щоб ми здавалися. Вони "крутять" на реверсі цей запис. Не зрозуміло на що вони сподіваються, коли застосовують такі заклики. Ми ж на власній землі, ні відступатися, ні здаватися й не думаємо», – говорить десантник Станіслав.

Поки одні розвідники спостерігають та тримають зброю напоготів, Станіслав розкладає «пташку», вмикає пульт та викладає запасні батареї до дрона, щоб були напохваті. Він чекає на команду злетіти.

Нарешті дрон розвідників швидко піднявся у повітря. На якусь мить завис над десантниками, а потім полетів уперед. Тепер тільки оператор бачить де він.

«Ми спостерігаємо за окупантами, за їхніми діями, щоб одразу передати інформацію нашим бойовим підрозділам і ті були вже готові дати відсіч», – говорить військовий.

А «зустрічати» окупантів вміють в 95 бригаді так, що окупанти цього вже ніколи не забуває. Так буде зі всіма, хто зазіхне на нашу свободу та країну.

Слава Україні! Слава ДШВ!