Благодійники передали карету швидкої допомоги піротехнікам області в пам'ять про загиблого побратима (ВІДЕО)

24-го грудня 2022-го року Житомирщину сколихнула страшна звістка. Проводячи розмінування Херсонщини, загинули троє піротехніків. Серед них – Дмитро Краснощоков. Саме його дружина ініціювала збір коштів на карету швидкої допомоги для групи саперів Головного управління ДСНС у Житомирській області.

Сьогодні, на 101-й день після трагедії, результат цього збору стоїть перед новими власниками. Придбав її «Фонд громади Житомира» в Австрії. Вже в Україні автомобіль пройшов сервісне обслуговування і готовий до передачі.

Попередній автомобіль був також пошкоджений під час трагедії на Херсонщині. Тому для саперів Житомирщини поновлення автопарку – суттєва допомога. Особливо такого авто, котре може врятувати життя піротехніка.

Медики обладнають автомобіль усім необхідним, а також забезпечать екіпаж – водія, санітара та два фельдшера. Один з найбільших донатів зробив Житомирський центр контролю та профілактики хвороб. Колектив систематично відправляє кошти на різні благодійні фонди, котрі допомагають Україні, і не оминули збір на карету швидкої допомоги.

Подарунок сапери отримали у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги у розмінуванні. Зараз Україна є однією з найбільш замінових країн світу і наші піротехніки щоденно ризикують своїм життям. Тож не перестають дякувати за таке оновлення.

Важливою подією передача швидкої стала і для доньки Дмитра Краснощокова. Тато для дівчинки – справжній Герой і усі його побратими залишаються для неї близькими. Тож і для них Маша підготувала подарунок.

Відтепер котик-піротехнік завжди висітиме у кабінеті побратима Дмитра Краснощокова. А карета швидкої допомоги продовжить справу Героя – допомагатиме рятувати життя.