2 доби негоди: якого лиха наробила погода на Житомирщині (ВІДЕО)

Вчора вулицями Житомира можна було не лише ходити, а й плавати. Через значні опади та плюсову температуру вулиці міста підтопило. Чи була проблема у ливневій каналізації, розказав директор комунального підприємства «Експлуатація штучних споруд».

Та такі випадки вчасно виявляли, говорить, і ліквідовували. А ось у районах, де переважають приватні житлові будинки, ситуація важча. І в основному через людський фактор.

Такі засмічені канали і призводять до підтоплення. Зокрема, вчора така ситуація склалася на вулиці Саєнка.

Інколи такі ж помилки роблять і підприємства. Загалом, водозбріних решіток по місту достатньо, запевняють комунальники. І чистять їх регулярно. Але люди самі ж завдають шкоди. Негода наробила лиха і в області. Рятувальники декілька разів залучалися на незвичайні виклики.

Найскладнішою ситуацією виявилась поблизу Ружина Бердичівського району, а також села Мала Деревичка Любарської територіальної громади. Там бійці ДСНС за допомогою бензопили розрізали дерево та прибирали його з дороги. Окрім того, лиха наробила вода.

Внаслідок цих подій ніхто не постраждав. Чого не скажеш про ДТП, до яких також призвела погода. Зокрема, на одній із автодоріг легковик виїхав на зустрічну смугу та зіштохнувся із вантажівкою, яка від удару з’їхала у кювет. У результаті водійку легкового авто ушпиталили.