Учні ліцею №16 зібрали кошти та придбали позашляховик для військових з Житомирщини (ВІДЕО)

Весняний благодійний ярмарок у житомирському ліцеї №16 приніс 85 тисяч гривень. Участь брали усі класи: від першого до одинадцятого.

Найбільше коштів зібрав 6-А клас – 4 з половиною тисячі гривень. Заради цього, розповідають дівчатка, виходили навіть за межі школи.

Тепер результат старань учнів та батьків стоїть на подвір’ї ліцею. Кошти збирали на авто для наших захисників, а саме для групи контролю бойового стресу 115 бригади територіальної оборони.

Очолює групу контролю бойового стресу відомий житомирянин, професор державного університету ім. Івана Франка – Віктор Мойсієнко. Зараз він знаходиться на Сході країни, однак навіть у таких умовах знайшов можливість подякувати дітям за активність.

Отримавши такий відгук діти переконують, з’являються сили продовжувати допомагати нашим військовим. І розуміють, наскільки це важливо.

Отримавши запит від військових, ліцей розумів, що сам може не впоратися із потрібною сумою коштів, тому до збору долучалися люди з усієї України.

На клич про збір учні, говорять у закладі, відреагували дуже позитивно та проявили себе досить активно. Окрім того, у ліцею неодноразово проводять такі патріотичні заходи для підтримки військових.

Разом з авто ліцей передав військовим нашоломники власного виробництва та різні дрібнички. Тож з подарунками та новим транспортом захисники з посмішкою залишили територію закладу. І пообіцяли, на цих же колесах повернутися з перемогою.