Дитячі садочки 40 громад Житомирщини отримали набори раннього розвитку від UNICEF

Дитячі садочки 40 громад Житомирщини отримали набори раннього розвитку від UNICEF

За останні кілька тижнів, понад 200 наборів для раннього розвитку дітей отримали дошкільні заклади Житомирщини у межах реалізації крос-секторального проєкту In Touch Ukraine Foundation за підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF). Загалом до садочків по всій області надійде 400 таких навчально-розвивальних комплектів для дітей. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

«Набори раннього розвитку складаються з приладдя для малювання, настільних ігор, м’яких іграшок для лялькового театру, м’ячів, картки з завданнями на розвиток логічного мислення та спостережливості, навчальних матеріалів тощо, які розроблені для стимулювання розвитку різних навичок та здібностей у дітей віком від 3 до 6 років», – йдеться у повідомленні. 

Як наголошують представники міжнародної організації, передані набори допоможуть підвищити рівень розвитку дітей у садочках області та сприятимуть їх подальшій успішній соціалізації та навчанню. 

Також отримане освітнє приладдя буде використовуватись для організації дозвілля під час перебування в укритті. Дидактичні матеріали допоможуть зняти психологічну напругу та розважити дітей.