Атракціони у Шодуарівському парку знову приймають відвідувачів: який стан та скільки коштують (ВІДЕО)

Сонечко, лебеді, конячки та інші атракціони у Шодуарівському парку знову радо зустрічають малечу. Цьогорічний сезон розпочався близько тижня тому. Раніше заважала погода.

До відкриття готувалися задовго, одразу після закінчення попереднього сезону, тобто з листопада минулого року. Насамперед, потрібно було оновити зовнішній вигляд атракціонів та перевірити технічний стан.

Керівництво парку не приховує, що атракціони доволі поважного віку. Однак переконують, вони є цілком безпечними, адже пройшли технічний огляд.

Найновішим у парку є атракціон «Лебеді». Ним оперує привітний чоловік Володимир. Він працює у парку тимчасово, однак говорить – це приносить задоволення, а найбільше – спілкування з дітьми.

Перед кожним запуском Володимир проводить інструктаж і супроводжує старт тематичними словами.

Чоловік говорить, порівняно з довоєнним періодом, відвідувачів менше, та є дні, коли шикуються черги. Ми ж завітали до парку вранці у будній день, та вже були охочі покататись. Серед них – маленька Злата з бабусею.

Бабуся каже, найчастіше онука ходить до парку з батьками, однак і для себе відмітила, що до відкриття сезону готувалися.

Покататися на атракціонах приходять не лише діти, а й дорослі. Хоча у парку кажуть, основна аудиторія – це від 15-ти років. До прикладу 17-річний Микола прийшов з друзями до парку за емоціями і обрав оглядове колесо.

З донькою гуляла і Діана. Цього року, говорить, до парку прийшли вперше і оцінити стан атракціонів не встигли. До того ж обирають лише ті, що для найменших. Однак приємно здивували ціни.

Щодо цін, то вони залишились на минулорічному рівні. Дитячий квиток – 15 гривень, дорослий – 25. Цього року нових атракціонів не додалось. Керівництво парку говорить, усе після Перемоги. І наголошують, під час повітряної тривоги каруселі зупиняються, а відвідувачам пропонують пройти до укриття.