«Полісся» взяло реванш над «Металургом»: на виїзному матчі з рахунком 0:1 перемогли суперника

259

Житомирське «Полісся» змогло взяти реванш над запорізьким «Металургом». Матч в рамках п’ятого туру другого етапу Чемпіонату України з футболу Першої ліги відбувся в місті Моршин 7-го травня. Після попередньої поразки «вовки» були більш активними і забили єдиний гол у поєдинку, здобувши перемогу з рахунком 0:1.

Житомирське «Полісся» вдруге в рамках VBET UA Першої «Чемпіонської» зустрілось із запорізьким «Металургом». Цей матч був так званим реваншем для «вовків», тож гру розпочали доволі активно і створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперника. На 43-й хвилині «Полісся» забило перший м’яч, після свистка. Тому гол не зарахували.

На перерву команди пішли з рахунком 0:0. Вже на 55-й хвилині м’яч залетів у ворота житомирян, однак його спіткала та ж доля, що й в першому таймі. За 7 хвилин ФК «Полісся» забив перший гол, який належав Денису Янакову. Рахунок 0:1 протримався на табло до кінця гри. Матч закінчився перемогою «вовків».

Суперників результат засмутив. Переконують, матч мав закінчитися нічиєю.

«Вважаю, що сьогодні ми гідно виглядали з цією командою, котра вважається найкращою в Першій лізі. Погано, що сьогодні не було VAR, він десь є, але не на цій грі. Я вважаю, ми його гідні, тому що був забитий сьогодні гол Могильним, ми подивились відео, там аутсайду не було. Вважаю, чистий гол. Був би VAR, було б більш зрозуміло. Вважаю, по грі сьогодні рахунок повинен був бути нічийним», - каже головний тренер МФК «Металург» Володимир Микитін.

 У підсумку, «Полісся» продовжує лідирувати у турнірній таблиці VBET UA Першої «Чемпіонської».