Пакетна послуга від 104.UA клієнтський простір: що входить та скільки коштує

555

Встановлення чи заміна газового котла це те, що рано чи пізно чекає на більшість людей. Щоб процедура пройшла успішно та, головне, безпечно, обирати компанію, яка цим займатиметься варто відповідально. Сьогодні спеціалісти АТ «Житомиргаз» проводили заміну старого котла на новий в одному з будинків нашого міста.

«Ми в цьому будинку проживаємо більше 12 років, вирішили зробити ремонт на першому поверсі. Коли вже зачепилися за ремонт, то витріщили змінити і котел, бо нашому вже більше 15 років», - каже споживач Сергій

Сергій каже, звернулись до 104.юа Клієнтський простір за консультацією і швидко отримали потрібну інформацію.

«Газові системи обслуговує «Житомиргаз», там треба вносити певні зміни, оскільки цей котел був в проекті зазначений. Звернувся в «Житомиргаз» з проханням внести зміни і сказав, що хочу замінити котел. Мені запропонували гарну пакетну послугу: купити у них котел і одразу вони можуть його замінити. Все в комплексі», - додає споживач Сергій

У пакетну пропозицію входить підключення газового котла без зміни цільового призначення, потужності та димовідведення.

«Під час виконання цих робіт ми проводимо підключення котла до існуючої системи газопостачання. Проводимо налаштування, проводимо інструктаж, як правильно користуватись газовим приладом», - розповідає майстер відділу технічного обслуговування АТ «Житомиргаз» Андрій Забродський.

До пакетної пропозиції входить і гарантійний талон на 5 років за умови, що АТ «Житомиргаз» щорічно обслуговуватиме котел. Вартість такої послуги вісім тисяч п’ятсот гривень. Робота з газовими приладами – небезпечна справа, тож у компанії працюють лише ті, хто має офіційний дозвіл на це та виконує свої обов’язки професійно.

«Купівля нового обладнання при заміні вже зношеного, старого обладнання на нове або купівля нового обладнання при газифікації будинку – це дуже відповідальний процес і ми просимо всіх наших споживачів, клієнтів, які хочуть це зробити, звернутися до професіоналів. До спеціалістів, які зможуть дійсно правильно підібрати за потужностями, характеристиками, індивідуальними газоособливостями. Саме таке газоспоживаюче обладнання, яке буде використовувати мінімум енергоресурсу, давати максимум енергоресурсу для опалення будинку, нагріву води або приготування їжі», - каже начальниця управління зовнішніх комунікацій АТ «Житомиргаз» Юлія Петришена.

З початку року на Житомирщині пакетною пропозицією на заміну та встановлення котла скористалися вже понад 50 споживачів.