Перемога ФК «Полісся» над ФК «Кремінь» забезпечила вихід житомирської команди в УПЛ

268

Гра виявилась історичною для житомирського «Полісся». Аби забезпечити собі вихід до УПЛ, «вовкам» вистачало б і нічиї, однак результат виявився куди краще. Відкрили рахунок господарі гри, після призначення арбітром пенальті, вже на 6-й хвилині.

Пенальті пробив Василь Грицук. За 15 хвилин Янаков розкішним ударом подвоїв перевагу своєї команди. А під кінець тайму 3-й м’яч у ворота суперника забив Пилип Будківський.

Другий тайм також розпочався голом «вовків», а саме відзначився Артем Козак на 49-й хвилині. За 6 хвилин до свистка 5-й раз у ворота суперників потрапляє м’яч. Цього разу він належав Євгенію Микитюку. Результат – 5:0. «Полісся» достроково виходить в Українську Прем’єр-Лігу.

 Вперше в історії житомирського футболу місцева команда вийшла в елітний дивізіон. «Вовків» привітали і міський голова Сергій Сухомлин, і начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, котрі також були на матчі. А сама команда подякувала в першу чергу своїм вболівальникам.

Наступна мета «Полісся» – чемпіонство, до якого залишилось 2 кроки.

Після матчу відбулась зустріч президента футбольного клубу «Полісся» Геннадія Буткевича, тренерського штабу та гравців команди з вболівальниками.