В Овруцькій громаді жінок привітали з Днем матері

343

Для кожної людини мама – найдорожче у світі. Її любов – найщиріша у світі, і супроводжує нас завжди. Друга неділя травня – традиційно день кожної жінки, яка подарувала життя. За що вони навіки заслуговують на шану.

«Я хочу сказати, що для мене мама – це є найдорожчий скарб у всьому світі. Вона для мене найкраща, я її дуже сильно люблю», - каже Аня.

«Це моє сонечко, вона мене народила на цей світ», - зазначає школярка Ангеліна.

З нагоди Дня матері в Овруцькій громаді влаштували святкування. Для матусь лунали найніжніші слова та пісні, а також виступи від наймолодших.

Ольга тричі пізнала щастя материнства. Говорить, завжди мріяла про доньку, однак першими народились сини. Та лише 4 роки тому життя подарувало їй доню.

«Бути матусею – це дуже велика гордість. Мама – це найдорожча людина у світі. Я сьогодні пишаюся своїми дітьми, вони у мене здобули навчання, вони виховані гарні люди. А донька для нас наче забавка для всіх, таке маленьке наше щастя, якою ми не можемо натішитися», - розповідає мати трьох дітей Ольга Гаєвська

Свою маму жінка втратила ще у юності, тож говорить, важливо цінувати кожну хвилину з близькими. Зараз Ольга стала вже бабусею, та зізнається, у серці матері любові вистачає на всіх.

«Бути мамою – це велике щастя, а бути ще водночас і бабусею, коли внучок старший за доньку, серце розривається на всіх. Але в материнському серці завжди хватає на всіх любові», - додає мати трьох дітей Ольга Гаєвська

І попри відстань, сини залишаються надійною опорою для мами, а родина – найголовнішим скарбом. Та найстрашніше, коли втрачаєш найближчих. Така доля зараз спіткає багатьох українських сімей через велику війну, мами переживають найважче – смерть своїх дітей. Віддати шану тим жінкам, чиї рідні віддали життя за мирне майбутнє України, приїхав Народний депутат Арсеній Пушкаренко.

«Звичайно, що сьогодні ми не можемо не вшанувати наших мам, бабусь, сестер, дружин, зокрема і військових, тому сьогодні на Овруччині в цей день організували такі концерти для того, щоб подякувати наших матерям, подякувати за те, що виховали покоління, і не одне, за те, що сьогодні тримають оборону, за те, що сьогодні роблять все в тилу для того, щоб життя продовжувалось», - каже Народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

В цей день світ дякує матерям за життя і майбутнє. Та вони варті уваги та любові не лише один раз на рік, а кожного дня. Українські мами сьогодні є справжніми Героями, адже в їхніх руках – майбутнє нації.