Новий дорожній знак на Житньому ринку: «Зупинку заборонено»

445

У Житомирі на Житньому ринку встановили новий дорожній знак – «Зупинку заборонено».

«Під час засідання інспекції дор ожнього руху, інспекція з паркування винесла таку пропозицію на розгляд, щодо встановлення обмежувального знаку «зупинку заборонена», це біло здійснено для того, щоб розвантажити дану вулицю», - каже виконуючий обов’язки начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Микола Ярмаков.

Раніше на цій вулиці автомобілі паркували з обох боків, що ускладнювало рух транспорту. В профільному управлінні кажуть, не всі задоволені таким рішенням. Торговці залишали там свої автомобілі та розвантажували товар, тож для них цей знак не зручний. Однак посадовці орієнтувались саме на водіїв, адже безпечний проїзд – головне.

«Тобто більше було націлено на безпеку, для цього було здійснене дане обмеження», - додає виконуючий обов’язки начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Микола Ярмаков.

Водії підтверджують, тепер проїжджати стало легше.

«Сам тут паркувався інколи, але думаю що потрібно. Тому, що по-перше, тут дуже важко проїхати інколи, коли 2 автомобіля стають, тим паче, не завжди стають нормально. І плюс, все ж думаю цим людям, які тут торгують в магазинах, коли автомобілі стають, вони закривають огляд», -  зазначає житомирянин Данило.

Слідкує за виконанням нової заборони муніципальна інспекція.

Незважаючи на встановлені знаки, деякі водії все ж порушують правила, за що отримують заслужене покарання.