У Житомирі пройшли змагання з футболу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України

365

Проведення змагань з футзалу на Кубок міністра України серед допризовної молоді довелось відкласти на рік через повномасштабне вторгнення. Сьогодні у Житомирі нарешті стартувала фінальна частина турніру, яку присвятили полеглим захисникам. Відкривав змагання син одного з Героїв, котрий віддав життя за Україну.

Головний суддя змагань Віктор Таран говорить, такий турнір в Житомирі проходить не вперше, та на цей чекали особливо. Участь цього разу беруть 6 команд.

Тайм триває 10 хвилин. Першими на арену вийшли представники житомирського ліцею №17 та Горщиківської громади. Останні кажуть, готувалися не довго. Для них це просто ще один спосіб гарно та корисно провести час.

Серед учасників команди – 11-класник Іван. Говорить, постояти за честь школи йому доводиться востаннє, тож налаштовані по-бойовому. До того ж дуже любить футбол.

Їхні суперники, місцева команда, участь у таких змаганнях бере не вперше. Минулого разу посіли друге місце, тож впевнені у своїх силах, розповідає капітан.

Організатори кажуть, саме Житомирщина є батьківщиною турнірну, та інші області поступово переймають цей досвід. Головною метою змагань є патріотичне виховання та популяризація спорту, тож мріють поширювати цю ідею на всю країну.

За результатами змагань переможцями стала команда Бердичівського ліцею-інтернету спортивного профілю.