На транспорті катайте – 50% кешбеку забирайте: нова акція від ПриватБанку (ВІДЕО)

З 24 квітня ПриватБанк розпочав програму підтримки українців, яка діє у всіх містах, де працює система безготівкової оплати проїзду у транспорті через QR-код, у тому числі у Житомирі.

«Ця акція ПриватБанку для житомирян, які користуються громадським транспортом та оплачують квитки онлайн в Приват24», — каже керівник відділення ПриватБанку Микола Захарчук.

Отримати половину вартості проїзду кешбеком досить просто.

«Реєструємось в акції на сайті ПриватБанку та розраховуємось через QR–код, Приват24, саме картою «Універсальна» ПриватБанку», — говорить керівник відділення ПриватБанку Микола Захарчук.

Така акція – гарна можливість заощадити кошти у непростий час.

«Якщо є охочі взяти участь в акції, але не мають карти «Універсальної» ми з радістю допоможемо швидко та безкоштовно оформити дану карту у найближчому відділенні ПриватБанку», — зазначає керівник відділення ПриватБанку Микола Захарчук.

Оплатити проїзд по QR-коду дуже просто – необхідно відкрити додаток Приват24, відсканувати код, розміщений на наліпках у транспорті, та провести оплату. Якщо у вас операційна система андроїд – важливо натиснути кнопку «закомпостувати». Банківська комісія за послугу відсутня, пасажир оплачує лише вартість квитка, який потім зберігається у додатку Приват24. Акція діє до 24 липня 2023 року. Максимальна сума відшкодування становить не більше, ніж 250 грн на місяць на одну людину.