Передали 2 вантажівки на потреби тероборони

На потреби територіальної оборони сьогодні передали 2 вантажівки «MAGIRUS».

«Сьогодні на 2 батальйони передаємо 2 машини. Для мене особиста цінність цих батальйонів в тому, що це на 90% добровольці, які 24 пішли в військкомати і взяли до рук зброю», — говорить Житомирській міській голова Сергій Сухомлин.

Передали вантажівки Житомирська міська рада спільно обласною військовою адміністрацією та гуманітарним хабом нашого міста.

«Техніка, яка буде слугувати для подальшого захисту країни. Сьогодні ми далі продовжуємо будувати глибокий кордонах області. Хочу запевнити жителів нашої Житомирщини, що наші кордони захищені надійно», — сказав начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

До передачі волонтери зробили повне технічне обслуговування автомобілів, тож вони готові до виконання бойових завдань. Військові тероборони зазначають, що саме таких вантажівок їм не вистачало, тож вони точно стануть в нагоді.

Вантажівки можуть перевозити до 10 тонн. Військові відзначають їхню надійність.

«Вони іноземного виробництва, вони повнопривідні, у них потужний двигун і вони пристосовані до військових умов», — зазначає співзасновник гуманітарного хабу «Житомир» Донатас Піскун.

Водій, який керуватиме автомобілем, одразу сів за кермо. Сміючись розповідає, що уже має конкретні плани на вантажівки.

Військові зізнаються, що вже зробили запит на ще одну вантажівку і Житомирська міська рада разом з гуманітарним хабом пообіцяли надати автомобіль у найкоротші терміни.