У Коростенському районі вогнеборці ліквідували пожежу на території кооперативного ринку

У Коростенському районі вогнеборці ліквідували пожежу на території кооперативного ринку

24 травня о 18:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній будівлі на території кооперативного ринку в м. Малин Коростенського району. Про це рятувальників сповістив охоронник, який помітив задимлення на території об'єкту. Інформує пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю вогнеборців до місця виклику з-під даху однієї із будівель йшов густий дим. Оцінивши обстановку, керівник гасіння прийняв рішення залучити додаткове відділення рятувальників для захисту сусідніх будівель від перекидання вогню.

Менше години знадобилося бійцям ДСНС для ліквідації пожежі. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити покрівлю й перекриття будівлі на площі 84 кв. м, а також пошкодити продовольчі товари, що зберігалися всередині. Подальшого розповсюдження полум'я вогнеборці не допустили», – йдеться у повідомленні. 

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 9 чоловік особового складу на двох пожежних автомобілях. Наразі фахівці розглядають кілька причин виникнення загоряння. Остаточна стане відомою після закінчення розслідування.