До Бердичева прибув десятий евакуаційний потяг з Донеччини

До Бердичева прибув десятий евакуаційний потяг з Донеччини

Сьогодні вранці, 25 травня, до міста Бердичів прибув десятий евакуаційний потяг. На ньому прибули понад 20 людей з районів бойових дій на Донеччині. Серед переселенців 11 дітей. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Розмістять внутрішньо переміщених осіб в Житомирському та Бердичівському районах. Серед евакуйованих багатодітна сім’я, а саме мама та 6 дітей будуть поселені в Романівський освітній заклад. Для них облаштували гарні та зручні кімнати, щоб вони могли себе відчувати, як дома. Ще одна родина з двома дітьми проживатиме в місті Овручі», – йдеться у повідомленні. 

Троє людей перебуватимуть в приміщенні закладу культури Тетерівської громади та ще троє людей поїдуть в село Зарічани Житомирського району. Одну сім’ю родичі забрали до себе у місто. 

Допомогу вже отримали 20 переселенців. 

Громади Житомирщини, разом з Житомирською ОВА продовжують працювати над потребами переселенців, щоб вони могли розпочати нове життя в новому місці. 

Безплатна евакуація жителів Донецької області до територіальних громад Житомирщини триває з 18 квітня. Рейси спеціального евакуаційного потяга здійснюються один раз на чотири дні.