В ОВА під час засідання робочої групи розглянули можливість будівництва мосту через річку Уж в Народичах (ФОТО)

В ОВА під час засідання робочої групи розглянули можливість будівництва мосту через річку Уж в Народичах (ФОТО)

Перша заступниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко провела засідання робочої групи з питання облаштування мостового переходу через річку Уж у смт. Народичі разом з представниками профільних структурних підрозділів. Про це повідомляє пресслужба житомирської ОВА.

«На засіданні обговорили стан проїзду тимчасовою переправою та можливість забезпечення проїзду О 061219 Народичі – Малин через Базар. 

Також директор Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОВА Інна Хоменко проінформувала про наслідки підриву мосту у смт. Народичі та ступінь руйнування штучної споруди», – йдеться у повідомленні. 

Начальник будівельно-відновлювальної частини Олексій Шевчук підтвердив можливість виконання робіт військовою частиною Т0110 та потребу у необхідних матеріалах. 

За результатами засідання Департаменту фінансів ОВА у встановленому законодавством порядку доручено розглянути питання щодо виділення бюджету Народицької селищної військової адміністрації з резервного фонду обласного бюджету Житомирської області на закупівлю матеріалів для будівництва мостового переходу.