У Житомирі стартували останні дзвоники: навчання закінчив ліцей №4 (ВІДЕО)

Цього тижня останні дзвоники лунають по країні. На долю українських школярів випав непростий навчальний рік в умовах воєнного часу, а особливо тим, для кого він став останнім.

Естафету випускних лінійок у Житомирі розпочав ліцей №4. Тут останній дзвоник пролунав у п’ятницю.

Право надати останній дзвоник дали випускникам, тим, хто серед усіх учнів пробув у ліцеї найдовше. Їм довелось пережити і карантин, спробувати дистанційне навчання, тепер – повномасштабна війна.

Учні кажуть, чи не найбільшу підтримку надавали вчителі. І не лише у навчанні. А ось викладачі зізнаються, саме діти змогли полегшити цей рік.

Та навіть в таких умовах діти залишались активними та знаходили час не лише на навчання, а й займались позашкільною активністю. Директорка закладу каже, впорались гідно.

Завершити рік вдалось із гарними новинами. Заклад визнали осередком дистанційного навчання, тож тепер учні, які не можуть фізично бути присутніми на уроках, зможуть все одно здобувати знання в улюбленому ліцеї.

Наразі у закладі готують освітню програму та невдовзі уся необхідна інформація з’явиться на офіційному сайті ліцею. А поки молодші класи відправились відпочивати під теплим сонечком, випускники вирушають у доросле життя та готуються до вступу до університету.