У Хорошівській громаді внаслідок пожежі постраждала жінка, її госпіталізовано до лікарні

У Хорошівській громаді внаслідок пожежі постраждала жінка, її госпіталізовано до лікарні

5 червня о 22:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Рижани Хорошівської громади Житомирського району. Власниця оселі прокинулася від того, що їй стало важко дихати. Вона побачила густий дим та залишила будинок. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю вогнеборців до місця виклику в помешканні спостерігалося незначне задимлення. 46-річна господиня сиділа на лавці біля житла. Рятувальники оглянули жінку та викликали “швидку”, якою постраждалу госпіталізовано до лікарні із попереднім діагнозом: отруєння продуктами горіння. 

Силами бійців ДСНС пожежу ліквідовано упродовж двадцяти хвилин. Вогонь устиг знищити окремі речі домашнього вжитку в кімнаті на площі 4 кв. м, а також пошкодити стіни й стелю на площі 9 кв. м. Подальшого розповсюдження полум'я оселею вогнеборці не допустили», – йдеться у повідомленні.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 6 чоловік особового складу на 1 пожежному авто. Фахівці припускають, що до пожежі призвело коротке замкнення електромережі. В кімнаті помітили обгорівший подовжувач.