Біля Житомира відкрився новий АЗК UPG (ВІДЕО)

Мережа UPG поповнилася ще одним новозбудованим об’єктом, який відкрив свої двері для відвідувачів у селищі Глибочиця під Житомиром, на трасі Київ-Чоп. Його розміщено дзеркально до комплексу, який запрацював тут у березні. 

Комплекс є ультрасучасним та мультифункціональним, здатним задовільнити усі потреби українців, які можуть виникати у дорозі. Також все облаштовано задля зручності та економії часу водіїв. 

Територія комплексу вражає. Тільки парковка тут розрахована на 70 автомобілів, 22 з яких – великогабаритні вантажівки. Тож вам точно буде де залишити авто, доки ви п‘єте запашну каву, їсте смачний хот-дог або смакуєте стравами від кухарів сучасного ресторану VIVO café. 

Загалом, це 83-й по Україні та 10-й на Житомирщині автозаправний комплекс компанії UPG і на цьому зупинятися не збираються навіть під час війни. 

Відкриття нових АЗК від UPG важливе і для самої Житомирщини. Адже компанія не лише надає якісні послуги, а й забезпечує мешканців області робочими місцями, виплачує податки та підтримує економічний фронт країни.

«UPG – це завжди була європейська якість пального, на сьогодні це європейська якість сервісу, європейська якість обслуговування. І мені надзвичайно приємно, що саме на Житомирщині ця компанія працює, функціонує. Від початку війни величезні донати йдуть на Збройні сили України, від початку ковіду величезна допомога людям, які постраждали», — каже начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

З нагоди відкриття нового комплексу компанія підготувала подарунки. На гостей чекають приємні бонуси та миттєві подарунки, а також знижки!