Віталій Бунечко відвідав Райківську виправну колонію: вражений ремонтами, задоволений модернізацією (ФОТО)

Віталій Бунечко відвідав Райківську виправну колонію: вражений ремонтами, задоволений модернізацією (ФОТО)

13 червня, під час робочої поїздки до Бердичівського району, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко ознайомився з роботою Райківської виправної колонії №73, де відбувають покарання понад 500 засуджених. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Приємно вразило, що попри обмежені можливості у фінансуванні будівельних робіт, керівництво установи знаходить можливості для проведення поточних ремонтів, як у приміщеннях, де працює персонал колонії, так і в будівлях, де перебувають засуджені. На це спрямовуються кошти, що надходять за виготовлену виробничими потужностями колонії з обробки деревини та благодійна допомога», — зазначив Віталій Бунечко. 

В установах відбування покарань області приділяють увагу модернізації системи відеоспостереження, що значно підвищує ефективність охорони периметра та загалом дотримання режиму на території колонії. 

Навіть у найважчий період повномасштабного вторгнення, установи відбування покарань області працювали без жодних ексцесів.