У Звягелі відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Рух – це здорово!» (ФОТО)

145
У Звягелі відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Рух – це здорово!» (ФОТО)

19 червня на базі Гімназії №3 Звягельської міської ради відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Рух – це здорово!». Про це повідомляє Звягельська міська рада.

Подібні заходи передбачають проведення по всій території України в закладах освіти різноманітних активностей, покликаних заохотити учнів до заняття фізичною культурою та спортом. В Житомирській області таким осередком обрано м. Звягель.

«Участь у спортивних змаганнях за локаціями взяли команди дітей з таборів організованого відпочинку з короткотривалим перебуванням. На спортивному майданчику Гімназії №3 зібралась вся спортивна Звягельщина. Задля забезпечення позитивного емоційного стану дітей у цей нелегкий для усіх час, працюють спортивні секції, проводяться флешмоби та інші заходи», – йдеться у повідомленні.

Діти провели час із задоволенням, працювали активно у всіх спортивних локаціях: «Веселі старти», «Бадмінтон», «Шахи», «Малюкбол», «Біг», «Міні гольф», «Канат», «Футбол». Окрасою заходу були виступи вокального колективу Гімназії №3 «Світанок», колективу сучасної хореографії «Angel danse», хореографічного колективу «Глорія», показові виступи секції «Кіокушинкай карате» Житомирської області та руханка-розминка «Рух-це здорово!».