У Житомирі відкриється спеціальна фотозона, де кожен охочий вболівальник ФК «Полісся» зможе зробити фотознімок з кубком Першої ліги

164
У Житомирі відкриється спеціальна фотозона, де кожен охочий вболівальник ФК «Полісся» зможе зробити фотознімок з кубком Першої ліги

З 30 червня по 8 липня у Житомирі відкриється спеціальна фотозона, де кожен охочий вболівальник футбольного клубу «Полісся» зможе зробити фотознімок з кубком Першої ліги, який «вовки» завоювали у сезоні 2022/2023. Про це повідомляє пресслужба ФК «Полісся».

Локація працюватиме у ТРЦ Глобал UA і буде розташована поблизу фонтану в торговому центрі, ближче до входу зі сторони вулиці Київської.

30 червня о 16:00 відбудеться відкриття фотозони, зустріч вболівальників із представниками клубу, а також розіграш подарунків від «Полісся».

«Кожен вболівальник «Полісся» заслуговує зробити переможний знімок з чемпіонським кубком. Цю непересічну подію клуб присвячує своїм вірним прихильникам. Далеко не завжди впродовж сезону вболівальникам вдавалося потрапити на стадіон, більшість з них залишалася за межами арени, але навіть на відстані кількох десятків метрів вони палко підтримували гравців і завдяки чому команда ніколи не відчувала себе на самоті. Чемпіонство – це заслуга усіх: гравців, тренерів та вболівальників. Прийшов час і фанатам відсвяткувати чемпіонський трофей. Тому, запрошую всіх вболівальників «Полісся» на довгоочікувану зустріч», – розповідає про відкриття спеціальної фотозони директор з медіа, маркетингу та спонсорства Олександр Денисов.