До Черняхівської лікарні привезли вантажівку з медичним обладнанням (ВІДЕО)

Лікарня у Черняхові отримала вантаж з медичним обладнанням.

«Сьогодні наші німецькі та швейцарські друзі передали цілу фуру медичного обладнання для Черняхівського ТМО», — каже голова фракції «Європейська Солідарність» в Житомирській облраді Олександр Рабінович.

Фізіотерапевтичні ванни, ліжка з мікроліфтами, лікарняні тумби, інвалідні візки, матраци – усе це було у списку необхідних речей для Черняхівської лікарні.

«Це дуже класна техніка, дуже класне обладнання і ми віримо в те, що воно допоможе нам в лікуванні наших хворих. Воно значно полегшить нашу роботу», — сказав лікар-травматолог, головний лікар КНП «Черняхівське ТМО» Андрій Луганський.

Передача такої кількості обладнання стала можливою завдяки співпраці депутата Житомирської облради – Олександра Рабіновича та українських благодійних фондів «Омріяна країна» і «Нас об’єднує Житомир» з німецькими та швейцарськими партнерами.

«Загальна сума вартості цього вантажу складає близько двох з половиною мільйонів гривень», — зазначає голова фракції «Європейська Солідарність» в Житомирській облраді Олександр Рабінович.

«Незважаючи на те, що війна продовжується і Україна бореться з цим лихом, лікарня має продовжувати працювати і дане обладнання ми будемо використовувати для лікування наших хворих, пацієнтів, громадян України», — каже керівник КНП «Черняхівське ТМО» Богдан Яковенко.

Це вже не перша співпраця українців з німецько-швейцарським фондом. Раніше до Житомира привозили гуманітарну допомогу та роздавали містянам.