У Житомирі відбудеться вистава про поетів-шістдесятників «Народжені бути вільними»

У Житомирі відбудеться вистава про поетів-шістдесятників «Народжені бути вільними»

Вистава «Народжені бути вільними» відбудеться у Житомирі 4 липня о 18:30. Вистава про поетів-шістдесятників представить Київська академічна майстерня театрального мистецтва «Сузір'я». Про це повідомляє НУО «Сучасний Формат».

«Народжені бути вільними» – це історія, створена на основі документальних фактів життя української інтелігенції, про недалеке минуле, яке завжди замовчувалось та нівелювалось режимом радянської влади. Це історія нищення ідеї української незалежної самобутньої культури. Це історія про війну, яка триває понад 100 років по сьогоднішній день. І нам випала доля її завершити.

Адреса: вулиця Михайлівська, 7

Вхід – безкоштовний. Кількість місць – обмежена.

Для отримання запрошень просимо зателефонувати:

+38 093 641 67 31

+38 097 780 23 73

або заповнити форму ТУТ.

Вистава проводиться в рамках Програми залучення молоді до відновлення країни «ВідНОВА:UA», що здійснюється Міністерством молоді та спорту України, Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та ГО «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки Програми розвитку ООН та фінансування урядів Данії та Японії.

Думки, висновки чи рекомендації належать авторам вистави та не обов’язково відображають погляди Міністерства закордонних справ Данії, уряду Японії, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй чи інших агентств ООН.