ФК «Полісся» готується до третього контрольного поєдинку на НТЗ. Суперник – віденський «Рапід» (ВІДЕО)

Футбольний клуб «Полісся» перетнув екватор навчально-тренувальних зборів, які цього літа відбуваються в Австрії. Команда вже зіграла дві контрольних зустрічі. Попереду заплановано ще три поєдинки і «вовки» готуються до найближчого — матчу з віденським «Рапідом», який заплановано на 8 липня. Зараз команда продовжує роботу на тренуваннях. Про це повідомляє пресслужба ФК «Полісся».

«Тренування самі — інтенсивні. Продовжуємо працювати в дворазовому режимі, тренування проходять, скажімо так, в турбо-режимі. Ми встигаємо поїсти, поспати і вже одразу знову їдемо на тренування. Зараз хлопці набрались трохи сили та витривалості за цей період. Я не скажу, що в нас велика пауза була, що ми десь втратили кондиції, але за рахунок трохи іншої роботи на зборах ми тільки прогресуємо, я вважаю», — ділиться своїми враженнями від роботи півзахисник ФК «Полісся» Артем Козак

«Вовки» очікують цікавої зустрічі з віденським «Рапідом». Підготовка до цього суперника вже розпочалась.

«Хотіли б відчути їх тиск, хотіли б відчути їх пресинг. З такими командами цікаво грати і від цього стає тільки краще. Я вважаю, що треба опонентів підбирати сильніших від себе, щоб чогось від них навчтись. Це сильна і збалансована команда, але ми будемо дивитись і розбирати їх гру. І можливо, влаштуємо їм якісь сюрпризи», — каже Артем Козак.

Гра з суперником такого рівня дасть дуже багато для підготовки команди до старту Української Прем'єр-Ліги, переконаний Артем Козак.

«Можливо, «Рапід» навіть вище за калібром, бо це команда, яка постійно грає в єврокубках, це команда з історією. Команду «Рапід» знає увесь світ. Так, що я думаю, що в певних моментах ця команда є кращою за деякі українські», — каже півзахисник «вовків».

Разом з тим гравці «Полісся» чекають ще одного матчу, який відбудеться вже 5 липня. Це — матч збірної України U21 проти своїх однолітків з Іспанії. Житомиряни слідкували за виступами збірної і вболіватимуть за співвітчизників у півфіналі Євро.

«З деякими хлопцями я спілкуюсь з табору молодіжки. Вони великі молодці, мені дуже імпонує їх гра, робота тренерського штабу. Хочу побажати їм лише удачі. Сама гра з іспанцями сподобалась теж. В групі вони теж грали добре. Ну, а тим більше гарно зіграли з французами. Для мене це не стало новиною, але настільки яскравого футболу ми, певно, не очікували. Хлопці молодці, я багатьом писав особисто. Я щиро радий, що в такий час вони прославляють нашу країну. Це дуже важливо для українського футболу. Щодо прогнозу на матч з Іспанією? Я думаю, що рахунок 2:1 і наша перемога», — каже Артем Козак.