У Житомирі відбулось засідання обласної комісії з визначення постраждалих осіб, яким надається житло для тимчасового проживання

У Житомирі відбулось засідання обласної комісії з визначення постраждалих осіб, яким надається житло для тимчасового проживання

Сьогодні, 18 липня, під головуванням заступника начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктора Градівського відбулося засідання обласної комісії з визначення постраждалих осіб, яким надається житло для тимчасового проживання, придбаного Житомирським регіональним управлінням Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву за рахунок коштів гуманітарної та іншої допомоги. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

«Головним питанням порядку денного засідання був розгляд звернення громадянки Новоборівської селищної ради, яка має статус внутрішньо переміщеної особи та перебуває на обліку осіб, що потребують житла для тимчасового  перебування. 

За результатами засідання комісії буде підготовлено пропозиції щодо включення родини до Переліку осіб, яким надається житло для тимчасового проживання», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що у 2022 році за сприяння Міністерства соціальної політики України для Житомирської області було виділено кошти в сумі 10 млн грн гуманітарної допомоги для забезпечення тимчасовим житлом ВПО. Зазначені кошти перераховані Державному фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, яким закуплено 8 квартир (6 квартир – у смт. Нова Борова, 1 – у м. Житомирі, 1 – у м. Звягель).