Безоплатний велопрокат, тренінги з підтримки ментального здоров’я, екскурсії… – «Майстерня міста Житомир 2023» обіцяє бути цікавою

Безоплатний велопрокат, тренінги з підтримки ментального здоров’я, екскурсії… – «Майстерня міста Житомир 2023» обіцяє бути цікавою

Калейдоскоп змістовних активностей для мешканців Житомирської громади обіцяють організатори «Майстерні міста Житомир 2023». Щорічний фестиваль відбудеться 20-22 липня. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«З-поміж 40-ка запланованих заходів – презентації міських проєктів, дискусії, обговорення на теми міського розвитку, урбан-дослідження, тренінги з підтримки ментального здоров’я, арттерапія, майстеркласи з йоги, виставки мистецьких робіт та ігри. Родзинки Майстерні – екскурсії в ботанічний сад і тролейбусне депо, кіно просто неба, безоплатний велопрокат.

Фестиваль має на меті залучення мешканців до процесів розвитку та оновлення міста, об’єднує соціально-корисні ініціативи, ідеї містян і слугує комунікаційним майданчиком між громадою, бізнесом і владою», – йдеться у повідомленні.

Організаторами заходу є Житомирська міська рада за підтримки німецько-швейцарського проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини і Швейцарії.