Нові ресурси для подання показників лічильника газу: як шукати та який алгоритм дій (ВІДЕО)

Компанія АТ «Житомиргаз» перейшла у державне управління групи Нафтогаз України, тож з липня споживачі мають передавати покази лічильника газу через нові ресурси.

«Через сервіси газопостачальної компанії «Нафтогаз України», а саме через телеграм та вайбер-боти за пошуковою назвою GASUA, в особистому кабінеті на сайті Нафтогаз України, також на короткий номер 4647 повідомленням або за номерами контакт-центру газопостачальної компанії «Нафтогаз України», — каже начальниця управління зовнішніх комунікацій АТ «Житомиргаз» Юлія Петришина.

Через сайт «Нафтогаз України» можна подати показник двома способами: в особистому кабінеті та за спрощеною процедурою. Без реєстрації потрібно в головному меню натиснути розділ «Передача показань». Далі ввести дев’яти значний номер особового рахунку і перші три літери прізвища власника рахунка та клікнути на «Відправити». Знайти особовий рахунок можна у платіжках минулих місяців. Відповідно до кодексу газорозподільних мереж подавати показники потрібно з 1 по 5 число кожного місяця. Розуміючи ситуацію, у компанії подбали про збільшення термінів подачі даних.

«Цього місяця компанія пішла назустріч споживачам та відкрила сервіси з 28 числа липня місяця. Тобто, у споживачів буде на кілька днів більше для того, щоб усі змогли передати вчасно і нарахування обсягів спожитого газу було коректним і правильним у платіжках, які отримають наші споживачі у серпні місяці», — говорить начальниця управління зовнішніх комунікацій АТ «Житомиргаз» Юлія Петришина.

Усю актуальну інформацію, яка стосується розподілу газу в Житомирській області можна знайти на Фейсбук сторінці Газорозподільної компанії Житомиргаз. Споживачі можуть поставити свої питання у коментарях або ж у приватних повідомленнях. 

«Хочемо подякувати усім споживачам, які дотримуються правил, які сумлінно щомісяця передають показники газового лічильника, а також сплачують за розподіл газу до 20 числа кожного місяця, в якому отримують платіжку», — зазначає начальниця управління зовнішніх комунікацій АТ «Житомиргаз» Юлія Петришина.