В Овруцькій громаді на підтримку воїнів діти підготували малюнки з побажаннями, обереги та навіть «Вітамінну бомбу для ЗСУ»

В Овруцькій громаді на підтримку воїнів діти підготували малюнки з побажаннями, обереги та навіть «Вітамінну бомбу для ЗСУ»

Юні патріоти Овруцької дитячої бібліотеки знову дарують свої серця та підтримку захисникам нашої країни. Дітки підготували малюнки з побажаннями, обереги та навіть «Вітамінну бомбу для ЗСУ». Усі вітальні гостинці, завдяки волонтерам, доїхали до своїх адресатів. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Зазначимо, що з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави в уже згаданій вище бібліотеці регулярно проводяться майстер-класи із виготовлення оберегів як з дітьми, так і з дорослими. 

При бібліотеці працюють волонтери різних вікових груп, вони забезпечують військових ЗСУ корисними смаколиками, передаючи частинку любові, віри та надії в нашу перемогу», – йдеться у повідомленні. 

Ця ініціатива Овруцької дитячої бібліотеки не лише підтримує й надихає військових, але й зближує громаду, розвиває творчість та доброзичливість у дітей. Волонтери бібліотеки стають справжніми символами об’єднання і віри у перемогу над агресором. Ці маленькі герої: діти і ті, хто їх підтримує, заслуговують на найвищу похвалу за свою відданість і патріотизм. Нехай їхні діла і творчість примножуються, даруючи силу та завзяття у боротьбі за майбутнє України.