У Житомирі на базі обласної бібліотеки розпочав роботу табір для дітей «MIND»

У Житомирі на базі обласної бібліотеки розпочав роботу табір для дітей «MIND»

На базі Житомирської обласної бібліотеки З 07 по 09 серпня функціонує табір «MIND» у якому відпочиває 80 дітей. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Упродовж трьох днів вихованці табору мають унікальну можливість отримати психологічну підтримку та взяти участь у різних майстеркласах.

Досвідчені фахівці  шляхом інтерактивних занять й групових діалогів допомагають дітям розширити своє мислення і сприйняття навколишнього світу. Вихованці навчаються працювати в групі, висловлювати власні думки та слухати інших. Важливо відзначити, що спільні активності сприяють створенню дружньої атмосфери і формують командний дух, що є одним з аспектів розвитку соціальних навичок та вмінь», – йдеться у повідомленні.

Такий формат табору «MIND» дозволяє дітям не лише поглибити свої знання, але й розвинути важливі соціальні та міжособистісні навички. Також, завдяки застосуванню творчих методів під час проведення майстеркласів, вихованці навчаються розв’язувати завдання, які потребують креативного підходу та аналітичного мислення.

Табір «MIND» створює комфортні умови для того, щоб кожен учасник міг знайти свій шлях до пізнання, розвитку та самовдосконалення. Це незабутній досвід, який сприятиме їхньому особистому та професійному зростанню у майбутньому.