Поблизу автозаправної станції перед Коростенем проведено аварійний ремонт бетонних плит (ФОТО)

Поблизу автозаправної станції перед Коростенем проведено аварійний ремонт бетонних плит (ФОТО)

Проведено аварійний ремонт бетонних плит на магістралі М-07 Київ – Ковель – Ягодин, що поблизу автозаправної станції перед Коростенем. Наразі підрядна організація проводить догляд за бетоном. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Потреба демонтувати плити «бетонки» та влаштувати нове покриття виникла через значні перепади температури повітря. Підняття плит та загрозу безпечному руху транспорту спровокувала спекотна погода вдень (+35 в повітрі, та на дорозі +50 градусів за Цельсієм) та значне зниження температури вночі. Недоліком бетонного дорожнього покриття є непередбачувана реакція на такі погодні умови, в тому числі тріщини покриття, деформації та зсуви плит», – йдеться у повідомленні.

В службв відновлення звертаються до учасників дорожнього руху: ще певний час рухатися відремонтованими ділянками буде заборонено.

У місцях проведення робіт встановлені дорожні знаки, що попереджають про роботи, зміщення проїзду на ділянці дороги та обмежують швидкість руху. Будьте уважні!

Крім того, у межах експлуатаційного утримання на міжнародній дорозі М-07 тривають роботи з:

  • поновлення дорожньої розмітки,
  • скошування трави у смугах відводу навісною косаркою та кущорізом,
  • прибирання сміття з проїзної частини та урн.