Депутати Житомирської облради ухвалили рішення про внесення готелю «Україна» у список на приватизацію (ВІДЕО)

Депутати Житомирської обласної ради додали готель «Україна» до списку об’єктів на приватизацію. Відповідне рішення ухвалили 17 серпня на черговій сесії. Заступник голови облради – Володимир Ширма – пояснив, чому вирішили відмовитись від цього комунального підприємства.

«Це воля депутатів. На сьогоднішній день вже, мабуть, протягом 3-4 років дане підприємство, даний готель не працює, сама матеріально-технічна база готелю знаходиться у незадовільному стані», — каже заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Перед голосуванням 2 депутати виступили проти та закликали своїх колег дослухатися до їхньої позиції.

Сергій Крамаренко звернув увагу депутатів на те, що перед продажем об’єкту потрібно розуміти мету.

Володимир Ширма ж зі свого боку зазначив, що сьогодні не стояло питання про продаж готелю «Україна».

«Сьогодні стояло питання про включення в перелік підприємств, які підлягають приватизації. Хочу сказати, що в цьому переліку у нас, за той період як я вже працюю – другу каденцію в обласній раді, у нас не один десяток підприємств, які включені в цей перелік, але вони по сьогоднішній день не виставлялись на аукціон», — говорить заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

33 депутати обласної ради проголосували «за» і лише 3 – «проти». За словами Володимира Ширми, щоб дізнатися долю готелю «Україна», потрібно дочекатися наступних сесій обласної ради.