Танкіст 95-ої бригади розповідає як палить російську техніку та разом з побратимами боронить Україну

181
Танкіст 95-ої бригади розповідає як палить російську техніку та разом з побратимами боронить Україну

Не так давно Станіслав орав землю та сіяв хліб на рідній Вінниччині, а тепер змішує із ґрунтом росіян і палить їхню техніку, з якою вони прийшли на український Донбас. Про це повідомляє Служба зв'язків з громадськістю 95-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

25-річний танкіст понад два роки служить у 95-ої окремій десантно-штурмовій бригаді, куди прийшов просто з сільського господарства.

Набувши фаху водія Т-80, Станіслав, який є нині старшим механіком взводу, повномасштабний наступ росіян зустрів просто у танку, перебуваючи на позиції під Горлівкою.

Молодий воїн також набував бойового досвіду під Нью-Йорком, Сєвєродонецьком, Торським, Тернами. Але найбільші бої для танкістів 95-ої бригади були в обороні Слов‘янська навесні та протягом літа минулого року.

Довгеньке – Стела – Долина — ця місцевість зусиллями наших десантників стала неприступним рубежем для противника, де зламав у наступі свої зуби, а згодом, під натиском наших Збройних Сил втік із Харківщини.

Танкіст стриманий у мріях. Поки що не заглядає далі української Перемоги, яку понад усе прагне наблизити й здобути. А поки десантник б‘є росіян на російській трофейній машині.

Тримаємо стрій і йдемо вперед до Нашої Перемоги!