100 років від дня народження відзначив житомирянин Василь Лірник

100 років від дня народження відзначив житомирянин Василь Лірник

Кожний 100-річний ювілей є гордістю Житомирської громади. Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що дива існують. Про це повідомляє Департамент соціальної політики Житомирської міської ради.

19 серпня 2023 року 100 років від дня народження відзначив житомирянин Василь Петрович Лірник.

Довгожитель нашої громади прожив нелегке життя. З дитинства важко працював, пережив голодомори. З 1942 року воював на фронті, нагороджений численними відзнаками.

У мирному житті одружився та досить довго працював трактористом та водієм. Разом з дружиною виховали 2 доньок. Наразі радіє 4 онукам, 1 правнуку та 1 праправнуку.

Рідні шанують і пишаються своїм довгожителем: кажуть, складне життя було у нього, але завжди був для них прикладом. Чесним, відповідальним, працьовитим, людяним.

«Від імені Житомирської міської ради, її виконавчого комітету та громади міста Житомира вітаємо Василя Петровича з днем народження та зичимо міцного здоров’я, душевного спокою та родинного затишку. Нехай любов і мудрість не залишають Ваше серце, а Ваша життєва стежина стелиться між добрими та щирими людьми», – йдеться у дописі.