На Житомирщині серед підрозділів ДСНС України відбулися змагання з футболу та легкої атлетики (ФОТО)

113
На Житомирщині серед підрозділів ДСНС України відбулися змагання з футболу та легкої атлетики (ФОТО)

23 серпня в Житомирі на території спорткомплексу «Спартак» відбулися змагання з футболу та легкої атлетики за програмою «Спортакіада – 2023», серед підрозділів ДСНС Житомирщини. Змагання відкрив заступник начальника Головного управління Олег Держанівський та побажав усім витримки, наснаги та сили у змаганнях. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«За результатами зіграних матчів до фіналу вийшли 4 команди. Боротьба за перемогу була досить напруженою, кожна із команд намагалися потрапити в трійку найкращих. За результатами зіграних матчів цілковиту перемогу здобула команда ДПРЗ, друге місце посіла збірна команда Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а завершила трійку лідерів команда ДПРЗ», – йдеться у повідомленні.

Крім того, спортсмени-рятувальники долали такі дистанції: 1000 та 3000 метрів. В результаті запеклої боротьби на дистанції 1000 метрів перше місце посів рятувальник 3-ДПРЗ Козій Василь, друге місце рятувальник АРЗСП Жевак Павло та 3 місце рятувальник ГУ ДСНС України в області Горбаток Тарас. А от на дистанції 3000 метрів перше місце посів бердичівський рятувальник В’ячеслав Олішевський, друге місце рятувальник АРЗСП Бойко Кирило та відповідно 3 місце — рятувальник ГУ ДСНС України в області Дикий Дмитро.

Завершилися змагання традиційно, нагородженням кращих. Перший заступник начальника Головного управління ДСНС в області Олег Держанівський привітав переможців з заслуженою перемогою, нагородив кубками та грамотами, побажав не зупинятись на досягнутому, впевнено крокувати до нових спортивних досягнень та звершень.