У Житомирі благодійники подарували родинам загиблих Героїв чотирилапих улюбленців (ВІДЕО)

Для Вероніки песик став справжньою несподіванкою. Разом з рідними вона йшла «на виставку собак», а вже на місці виявилось, що один з них чекав на неї.

Коли для отримання свого домашнього улюбленця назвали ім’я дівчинки, вона не повірила почутому. Говорить, емоції переповнюють, а випускати з рук нову пухнасту подружку вже не хочеться.  

Собачок породи бішон фрізе отримали сьогодні 16 родин загиблих військовослужбовців. Такий подарунок дітям зробили благодійники, котрі офіційно займаються розведенням таких песиків. Кажуть, це була власна ініціатива і сподіваються, що ці тваринки подарують новим власникам лише хороші емоції.

Маленьку руденьку красуню отримала Аліса. Мама дівчинки говорить, це буде справжній друг для доньки і спосіб навчитися самостійності, адже будуть навчати самій доглядати за песиком. А нова власниця вже вигадала ім’я для пухнастика та першим ділом хоче нагодувати.

Міський голова говорить, коли дізнався про таку ініціативу від благодійників, відреагував дуже позитивно, адже сам має схожу собаку та знає які емоції дарують песики власникам.

Така порода відзначається тим, що не линяє, адже має не шерсть, а волосся. Також усі собаки чіповані, вакциновані та мають паспорти. А окрім самих домашніх улюбленців родини отримали тарілки та переноски. Після отриманих інструкцій від волонтерів щасливі родини із чотирилапими друзями відправились по своїх справах.