У Житомирі відбулася дитяча патріотична акція малюнку на асфальті «Вишиванка єдності» (ВІДЕО)

23 серпня, за ініціативи Управління культури та туризму та Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної військової адміністрації, відбулася дитяча патріотична акція малюнку на асфальті «Вишиванка єдності», присвячена Дню Незалежності України. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

Юні учасники ГО «Світова молодіжна спільнота – Житомир»  разом з дорослими взяли участь у створенні патріотичної арт-інсталяції на асфальті під назвою «Вишиванка єдності».

«Молоді художники використали тротуарні плити як своє полотно, розписуючи на них орнамент вишиванки – символ української культури та єдності народу.

Яскравий та креативний арт-проєкт став втіленням патріотичних почуттів дітей, їхньої гордості за Україну та намагання показати, що маленькі дії можуть мати великий вплив», – йдеться у повідомленні.

Ця ініціатива є чудовим прикладом того, як молоде покоління виявляє свою підтримку країні й активно долучається до патріотичних заходів. Діти разом із дорослими створили не лише красиву арт-композицію, а й символічно продемонстрували своє прагнення до єдності й розвитку України.