Звукорежисер телеканалу СК1 випустив трек «ГУР» для підтримки українських розвідників

450

Провели десятки надскладних операцій, зафіксували сотні російських злочинів в Україні та врятували тисячі життів. Спецпризначенці Головного управління розвідки працюють щодня задля перемоги над окупантом.

7 вересня спецпризначенці відзначають професійне свято – День воєнної розвідки і на честь цієї дати волонтери запустили збір на катери. Донатити можна, прослуховуючи пісню «ГУР», автором якої став звукорежисер телеканалу «СК1» – Костянтин Кудряков.

«ГУРівці зробили дуже великий внесок в боротьбу українського народу за незалежність. Під час російсько-української війни було проведено багато операцій на дуже високому рівні. Мене надихнуло це на створення треку, щоб творчо підтримати українських бійців» — розповідає звукорежисер Костянтин Кудряков.

Текст Костя написав за тиждень, ще декілька днів на зйомку та монтаж кліпу і пісня готова.

У треці Костя згадує і про начальника воєнної розвідки – Кирила Буданова, і про страх окупантів перед українськими спецпризначенцями.

Волонтери благодійного проєкту «Fight for freedom» хочуть зібрати 15 мільйонів гривень. Долучитися можна за посиланнями на офіційних сторінках ГУР у соціальних мережах. Трек про спецпризначенців доступний на усіх стрімінгових платформах