У Житомирі провели Чемпіонат з сучасного п’ятиборства у пам’ять про загиблих захисників України

307

З нагоди Дня фізичної культури та спорту у Житомирі, на Новому бульварі, провели Чемпіонат України з сучасного п’ятиборства в категорії «лазер-ран». Участь взяли 240 учасників віком від 9 до 70 років з 5 областей.

«Для нас велика честь проводити в нашому регіоні змагання подібного рівня. Користуючись нагодою від себе особисто, від Житомирської обласної військової адміністрації, від кожного з на с присутніх хотілось би подякувати нашим Збройним силам України за те, що ми сьогодні маємо можливість проводити подібні заходи на нашій землі, під нашим прапором» — сказав начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергый Козловець.

У чемпіонаті учасники змагалися з двох дисциплін —  бігу та стрільби з лазерних пістолетів.

Загалом у змаганнях взяли участь 240 спортсменів віком від 9 до 70 років.

Сучасне п’ятиборство – це вид спорту, який об’єднує фізичну силу, витривалість та стратегічний розум. Під час чемпіонату учасники показали високий рівень підготовки, технічну вправність та міцний дух бійців.

Головною метою заходу було вшанування пам'яті загиблих захисників України та популяризація здорового способу життя серед мешканців громади.